Centres d’Idiomes
Cursos d’Idiomes a l’Estranger
Any escolar i Trimestres a l’Estranger

Reserva la teva plaça

Notícies i esdeveniments

INTENSIUS D'ANGLÈS AQUEST ESTIU AL CENTRE DE SAGRADA FAMÍLIA!

Aprèn anglès aquest estiu amb els nostres professors nadius! Intensiu d'anglès per a totes les edats al costat de casa!
 

SUMMER IN TORQUAY, ENGLAND!

Viu l'experiència d'aprendre anglès a l'estiu a la ciutat de Torquay, Anglaterra! Per a estudiants de 12 a 17 anys del 3 al 17 de juliol. Reserva ja la teva plaça!

CURSOS INTENSIUS!

Cursos intensius i mida adaptats a les necessitas de cada alumne.
Pots triar el teu idioma i horari.

VIATGE ESCOLAR A DUBLIN!

Un dels nostres grups escolars ens envien aquestes fotos des de Dublin! Estan fent un curs d'anglès durant una setmana amb Host Family i estan fent moltes activitats! Quines cares de no voler tornar!!! 

Apunta't als nostres Centres d'Idiomes, tenim escoles a diferents comarques de Catalunya i les Illes Balears. Hem creat programes que s'adapten a les necessitats de la gent. Facilitem l'assoliment dels seus objectius, ja siguin l'aprenentatge en sí de l'idioma o la necessitat d'obtenir un nivell determinats amb un certificat oficial per tal de poder millorar una realitat laboral i accedir a més llocs de treball.

Viatja a l'estranger i prepara’t per parlar l'anglès per sempre, millora el teu nivell per la feina o preparat per a un examen! Tria el teu curs a mida. A l'estiu, o començant qualsevol dilluns de l'any, Semestres o Gap Year, estades a l'estranger per a joves, universitaris i adults professionals.