Cambridge

Preparació per als exàmens de Cambridge – PET / FCE / CAE / CPE

Aquests programes preparen als estudiants per al Cambridge English: Preliminary (PET), First (FCE), Advanced (CAE) o el Proficiency (CPE). La preparació d'exàmens de Cambridge dona a l'estudiant una comprensió minuciosa i detallada de l'estructura dels exàmens de Cambridge i li ensenyen les millors estratègies per fer els exàmens. Els estudiants també practicaran l'anglès que necessiten per fer-ho bé. Les nostres classes ofereixen l'oportunitat de fer test de pràctica, aprendre les millors tècniques per sentir-se segur el dia de l'examen.

Cada setmana rebràs:

• 28 classes de preparació per a l'examen de Cambridge - Aquestes classes són enfocades a la preparació d'exàmens i cobriran totes les seccions del teu examen triat en detall i t'ensenyaran les habilitats verbals i estratègies per fer exàmens que es necessiten per tenir èxit. Les opcions específiques dependran de l'elecció de l'escola, però poden incloure gramàtica i vocabulari, habilitats integrades, escoltar i parlar, vocabulari i pronunciació o de lectura i escriptura.

• 7 sessions extres. Tindràs accés a les instal·lacions, els recursos, les activitats i eines que farem a les classes club. Instal·lacions i activitats varien d'una escola a una altra i tots els detalls te'ls donarem en el teu primer dia. Rebràs orientació i el seguiment regular dels teus professors i t'animarem a planificar i registrar el teu progrés i desenvolupar el teu aprenentatge independent.

Total: 21 hores de classe + 5,25 hores club per setmana

Les classes poden ser de matins o tardes. L'horari exacte dependrà de l'escola

Destinacions

Tots
|
Anglaterra
|
Escòcia
|
Estats Units
|
Canadà

Anglaterra

CANARY WHARF (+ 30 anys)

Canary Wharf, situat a l'est de Londres, és una zona coneguda per la seva activitat financera. Amb unes vistes fantàstiques de la ciutat i una animada cultura de parades i restaurants de menjar al carrer, gaudiràs de Londres en el seu millor moment.

LONDRES - GREENFORD

El campus de London Greenford és una instal·lació impressionant a l'oest de Londres, a prop de l'emblemàtic estadi de Wembley de Londres. S'hi pot transportar fàcilment enllaços per explorar el centre de la ciutat, podeu perdre interès en acres de vegetació preciosa mentre gaudiu de l'atmosfera bulliciosa de les ciutats més emocionants d'un Regne Unit. El campus de Greenford és la nostra seu global, aportant moltes opcions noves de la comunitat i l'economia locals.

 

CAMBRIDGE

Estudia en el recés acadèmic d'una de les ciutats universitàries més grans i famoses del món. Cambridge, situada al costat del riu Cam, és tranquil·la i acollidora, ideal per anar en bicicleta; també ofereix gran quantitat de música en viu i espectacles teatrals. És un lloc ideal per gaudir d'un esmorzar en un típic pub britànic!

Escòcia

EDIMBURG

Dins de les muralles de la imponent capital d'Escòcia trobaràs

nombrosos festivals i tradicions antigues, a més d'una cultura cosmopolita i una reputació acadèmica excepcional. Més enllà dels murs estan les esplèndides muntanyes i el camp escocès, que es desdibuixa en la distància.

Estats Units

NOVA YORK - CENTRAL PARK

En aquest famós districte de Nova York trobareu els restaurants, galeries, discoteques i cafès més en voga de la Gran Poma. Destinació predilecte d'estudiants, compradors, artistes i amants de la moda, SoHo és conegut pel peculiar encant que desprèn durant el dia i per l'ambient nocturn.

Canadà

VANCOUVER

Considerat com un dels millors llocs del món per viure, Vancouver és una ciutat moderna i dinàmica que està situada enmig de les belles muntanyes de la Costa Nord. Gaudeix d'un característic i multicultural panorama gastronòmic i de la gran varietat d'activitats que ofereix, com esquí a l'hivern, i senderisme, vela i natació a l'estiu.

TORONTO

Aquesta bulliciosa ciutat en la qual es parlen més de 140 idiomes s'enorgulleix de ser "una de les ciutats amb més diversitat cultural de tot el planeta". A Toronto hi ha infinitat d'esdeveniments, restaurants, activitats d'oci i al·licients, inclòs el parc d'atraccions més gran de Canadà i la Torre CN, l'estructura independent més alta
d'Occident.

Guia per trobar feina a l'estranger

Descarrega la Guia