GMAT®/GRE®


Si vols accedir a un màster o doctorat als Estats Units, aquests són els exàmens que necessitaràs aprovar. Cada cop són més els estudiants que accedeixen a escoles de negocis o graus amb els programes GMAT®
 i GRE®


GRE® (22h setmanals)
El teu curs constarà de una combinació de classes presencials, simulacions per ordinador d'estudi estructurat i components lectius per hores que t'ajudaran a obtenir la millor puntuació per optar a un títol de màster o doctorat als Estats Units

GMAT® (22h setmanals)
Si vols aconseguir una plaça en un curs de MBA als Estats Units, aquesta és la teva gran oportunitat per aconseguir-ho. El nostre curs GMAT® combina classes presencials, simulacions per ordinador d'estudi estructurat i components lectius per hores.

 

Destinacions

Tots
|
Estats Units

Estats Units

NOVA YORK - CENTRAL PARK

En aquest famós districte de Nova York trobareu els restaurants, galeries, discoteques i cafès més en voga de la Gran Poma. Destinació predilecte d'estudiants, compradors, artistes i amants de la moda, SoHo és conegut pel peculiar encant que desprèn durant el dia i per l'ambient nocturn.

BOSTON - FENWAY

Viu l'autèntica experiència dels estudiants nord-americans a la capital acadèmica dels EUA., Envoltada de més de 50 destacades institucions. Podràs contemplar Boston i observar com els seus apassionats aficionats al beisbol omplen de gom a gom l'històric Fenway Park; a més de gaudir dels bonics paisatges, estacions d'esquí i platges de Nova Anglaterra

 

WASHINGTON

La capital dels Estats Units no només és un centre polític, sinó també
un aparador de l'art, l'arquitectura i la cultura nord-americana, ja que ofereix alguns dels millors museus del país, reunits en la cèlebre institució del Smithsonian.

FILADELFIA

La història està profundament arrelada en els carrers empedrats de la primera capital dels Estats Units i el lloc on es va signar la Declaració d'Independència. Actualment és una ciutat amb nombrosos matisos, una gran varietat de parcs i un ambient agradable i acollidor.

MIAMI

Gaudeix d'un clima càlid durant tot l'any i aprofita per visitar les badies i platges de Miami, admirar les seves sorprenents postes de sol tropicals i la seva característica arquitectura art déco. Els bonics cafès i restaurants de Miami fan que la seva vida nocturna sigui famosa a tot el món, i les seves elegants botigues i galeries d'art suposen un gran al·licient.

CHICAGO

Observa el teu reflex en la peculiar escultura de la "mongeta" mentre vas coneixent el bressol del primer gratacel del món i l'arquitectura avantguardista de Frank Lloyd Wright. Podràs visitar clubs de jazz, passejar al costat del llac Michigan i conèixer a alguns dels més fervents aficionats a l'esport dels EUA; i a la vegada tindràs una cosa nova per menjar, veure i fer cada dia.

SEATTLE

Als peus de la imponent Space Needle (agulla espacial), construïda per a l'Exposició Internacional de 1962, podràs gaudir de l'animat panorama musical de la ciutat en la qual van sorgir Jimi Hendrix i Kurt Cobain. Submergeix-te en l'ambient dels bulliciosos cafès o, si ets un apassionat de les activitats a l'aire lliure, visita les muntanyes Cascade per practicar esquí, senderisme o ràfting en aigües braves.

PORTLAND

Fer una passejada en bicicleta és la millor forma de conèixer la impressionant arquitectura de Portland, considerada una de les ciutats més verdes del món per la seva facilitat per recórrer-la a peu, la seva creixent xarxa de transport públic, els seus parcs públics i la seva proximitat a llocs en els quals practicar senderisme i esports d'hivern. Aquesta petita i acollidora ciutat és famosa pels seus habitants amables i creatius.

BERKELEY - SAN FRANCISCO

En aquesta escola podràs gaudir dels concerts i conferències
de Berkeley, el verd campus de la Universitat de Califòrnia, fer
senderisme pels bonics turons dels voltants o anar fins al mateix cor de San Francisco en 30 minuts de metro.

SAN FRANCISCO

Descobreix una de les ciutats més boniques dels Estats Units, amb els seus famosos turons plens de tramvies, la boirina que es va desplaçant
suaument i els seus habitants, famosos per estar a l'última moda. Gaudeix de les vistes de la badia i les properes muntanyes, les seves vinyes i Silicon Valley.

LOS ÁNGELES - BEVERLY HILLS

L'escola està a Westwood a prop de Hollywood, Beverly Hills i les zones amb major encant de Los Angeles, i just al costat del campus de la Universitat de Califòrnia Los Angeles, on estaràs amb estudiants de tot el món.

GOLDEN WEST COLLEGE - LOS ANGELES BEACH

Situat a la comunitat costanera de Huntington Beach, també coneguda com la "ciutat del surf", Golden West College és considerat com un dels campus més bonics del sud de Califòrnia. Gaudeix convivint amb més de 10 000 estudiants en un campus de 50 hectàrees i de les platges de la costa.

SAN DIEGO

Situada a l'històric districte de Gaslamp, l'escola està al centre d'aquesta apassionant i cosmopolita ciutat, on el fantàstic clima i les belles platges ofereixen el teló de fons perfecte per divertir-se a l'aire lliure i portar un estil de vida genuïnament californià.

Guia per trobar feina a l'estranger

Descarrega la Guia