Enrere
8 avantatges de fer un Màster International Business després de la carrera - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 05/12/2016

8 avantatges de fer un Màster International Business després de la carrera

Després d'acabar la carrera potser dubtis què fer ... seguir estudiant o buscar una feina d'acord a la teva formació? No obstant això, un màster seria una excel·lent alternativa per a completar els teus estudis i sempre és millor realitzar-tot just en acabar la carrera. Entre tots els que hi ha al mercat acadèmic, tens un que destaca sobre els altres, el Màster International Business.

Què aconseguiràs amb aquest màster?


Abans de res, estaràs capacitat per gestionar una empresa que es dediqui al comerç internacional. Tindràs una formació de qualitat i et convertiràs en un professional amb projecció mundial. Tot un expert dels negocis internacionals i, per descomptat, un excel·lent financer. En un món globalitzat com l'actual, hi ha moltes companyies repartides pel món que sempre demanen alts professionals del sector comercial.

Això farà que augmentis notablement les teves possibilitats laborals en qualsevol lloc del món, ja que no només és vàlid per al teu país, sinó també per tots els altres. No obstant això, aquest tipus d'estudis sempre és millor realitzar-los tot just en acabar la carrera, ja que com més aviat finalitzis la teva formació abans podràs optar als llocs laborals que desitjes. T'enumerem a continuació els motius per fer un Màster International Business:


1. Estudis altament valorats


Són estudis altament valorats per les empreses, ja que ofereixen una formació d'altíssima qualitat. D'aquesta forma, estan tranquil·les i segures perquè saben que recluten grans professionals. Si t'agrada el món dels negocis internacionals, aquesta és l'oportunitat que esperaves!

2. S'exigeix ​més formació i més completa


Cada vegada s'exigeix més formació i més completa. Amb el Màster International Business podràs tenir una formació acadèmica d'excel·lent i unes bones expectatives laborals en el sector comercial. Recorda que el màster està fet per respondre a les necessitats laborals d'aquest tipus d'empreses i totes elles busquen el teu nou perfil formatiu. El 87% té una feina al cap de 3 mesos d'acabar el nostre Màster

3. Un sou més alt


Generalment, els que tenen estudis de postgrau tenen un sou més alt que els que no en tenen. Això és perquè més formació implica un sou més alt. I, amb el Màster International Business, encara pots aconseguir un sou encara més gran, ja que està molt valorat per totes les empreses. El saldo mig després de 3 mesos d'acabar el nostre Màster és de $ 56.368 USD

4. El teu anglès millorarà notablement


Aquests estudis s'imparteixen en anglès, amb el que el teu anglès millorarà notablement i en finalitzar el curs estaràs realment preparat per treballar en qualsevol país. L'anglès és fonamental per comunicar-te amb els altres en una empresa que treballa en l'àmbit internacional, serà la teva eina del dia a dia a la feina, i molt necessari per acabar el Màster International Business.

5. Els professors són grans professionals


Els professors que integren aquest curs són grans professionals, docents amb una formació i una experiència laboral d'excel·lent. Ells et guiaran durant els teus estudis i t'ajudaran a acabar-los de forma òptima. Aprofita que tens a persones de tan alta qualitat al teu voltant! Pots aprendre tot el que t'ofereixen en l'àmbit dels negocis.

En el nostre cas el 93% dels professors té Advance Degrees, 62% més de 10 anys d'experiència ensenyant, una mitjana de 3 països on han ensenyat, el 71% han viscut en 2 o més continents.

6. Treballar en empreses de negocis estrangeres


El Màster International Business ha nascut per respondre a la societat actual. Quan l'acabis, podràs treballar en moltes empreses de negocis estrangeres. Si sempre t'ha agradat viatjar o t'agradaria exercir professionalment en diferents països, amb aquest màster t'estaràs preparant per a això. Encara que, per descomptat, també pots treballar en qualsevol companyia d'aqui. El 55% dels alumnes que acaben el nostre Màster treballa en altres països.

7. Aconseguiràs la destresa i la seguretat necessària


Aconseguiràs la destresa i la seguretat necessàries per dirigir qualsevol indústria. Això és principalment el que busquen les empreses d'aquest sector, professionals que aportin la seva formació a la pràctica, mentre no tinguin àmplia experiència laboral. Una formació adequada sempre crea a professionals de qualitat. Per això, les empreses aposten pels estudiants d'aquest màster perquè formin part de la plantilla.

8. Formar-te com un professional competitiu


El resultat de tot això, serà formar-te com un professional competitiu, tindràs una excel·lent formació i grans dots empresarials. Tot el necessari per formar part del mercat laboral actiu i tenir una gran projecció internacional.

El teu futur depèn de tu mateix. Si has acabat la carrera, hauríeu de continuar el teu aprenentatge realitzant estudis que t'aportin una bona formació i t'assegurin una esplèndida sortida laboral. Al cap i a la fi, aquest és el fi principal pel qual vam dedicar tants anys a l'estudi universitari. Pocs són els màsters que aconsegueixen cobrir aquestes espectatives, però amb aquest ho aconseguiràs.

Com és un màster demandat en tots els nivells, assegura't de prendre una decisió ràpida per no perdre el curs. No esperis a l'últim moment! I recorda que, per accedir-hi, has de tenir un bon nivell d'anglès, ja que aquesta llengua formarà d'ara en endavant part de tu, tant en la teva formació com en l'àmbit laboral.
8 avantatges de fer un Màster International Business després de la carrera: Foto #2

Notícies i esdeveniments

NO ET QUEDIS SENSE PLAÇA! - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • En Aprendre
 • 14/05/2020

NO ET QUEDIS SENSE PLAÇA!

Obertes les inscripcions del curs 2020-21.

Ja pots reservar la teva plaça per aprendre anglès al teu municipi!


Viatge exclusiu per als nostres alumnes (JUNY 2020) - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 20/01/2020

Viatge exclusiu per als nostres alumnes (JUNY 2020)

UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA!

Des de Punt de Partida volem oferir un viatge exclusiu als nostres alumnes de l'escola d'Idiomes acompanyats pels nostres professors. Aquest viatge és a final de curs per realitzar un summer camp de 8 dies! 


Exàmens oficials de Cambridge - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 16/01/2020

Exàmens oficials de Cambridge

A Punt de Partida ens interessa molt que els nostres alumnes puguin acreditar el seu nivell d’idioma amb un certificat vàlid per als seus estudis o per motius laborals. És per això que Punt de Partida organitza exàmens oficials de Cambridge a final de curs


Sessió informativa Trinity College London - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 16/01/2020

Sessió informativa Trinity College London

Us informem que el pròxim divendres 24 de gener farem una sessió informativa a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Consell a les 16:30h amb motiu dels exàmens oficials de Trinity College London que es faran a final de curs.

Comencem el 30 de Setembre - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 12/09/2019

Comencem el 30 de Setembre

Queden pocs dies per l'inici de les classes, ja estem tancant grups però encara queden places per a tu!


ÚLTIMS DIES!! - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 10/09/2019

ÚLTIMS DIES!!

- Últims dies per fer les inscripcions -
No t'ho pensis més, t'hi esperem!


INSCRIPCIONS - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 03/09/2019

INSCRIPCIONS

INSCRIPCIONS OBERTES FINS EL 10 DE SETEMBRE
Encara hi ets a temps, t'hi esperem!


SESSIONS INFORMATIVES - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 30/08/2019

SESSIONS INFORMATIVES

Vine a les Sessions Informatives.
Consulta tots els dies i horaris


Festival de Fi de Curs de La Bisbal del Penedès - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 03/06/2019

Festival de Fi de Curs de La Bisbal del Penedès

Aquest any ha tornat a ser un èxit el Festival de Fi de Curs dels alumnes més petits!

 

Encara hi ets a temps! - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 21/05/2019

Encara hi ets a temps!

Si vols fer un curs a l'estiu a l'estranger, aprofita les promocions vigents.
Pregunta'ns per destinacions i places disponibles!

Fira de Sant Isidre de Bellvei - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 15/05/2019

Fira de Sant Isidre de Bellvei

Un autèntic plaer estar a la Fira de Bellvei. Saludar-vos a tots i passar-ho bé! Una gran diada.


Examina't amb nosaltres - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 12/04/2019

Examina't amb nosaltres

Vols aconseguir una titulació oficial que acrediti el teu nivell d'anglès? Amb Punt de Partida ho tens més fàcil que mai!


Viatge a Torbay - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 20/03/2019

Viatge a Torbay

Curs d'anglès a Torbay (Anglaterra)!
Del 14 al 27 de juliol. 
De 12 a 17 anys.

Viatge a Bournemouth - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 20/03/2019

Viatge a Bournemouth

Curs d'anglès a Bournemouth (Anglaterra)!
Del 30 de juny al 13 de juliol. 
De 9 a 17 anys.


Viatge a Salisbury - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 13/03/2019

Viatge a Salisbury

SALISBURY – ANGLATERRA
Dates: del 28 de juliol al 03 d’Agost de 2.019
Edats: de 8 a 18 anys
*inscripcions fins el 31/03, a partir d’aquesta data es podrien veure incrementat els preus.
** places limitades, mínim 12 alumnes.


Sessió Informativa a Sant Julià de Ramis - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 12/11/2018

Sessió Informativa a Sant Julià de Ramis

Dilluns 12 de Novembre
Portes Obertes al grup d'Infantil a les 17:40
Sessió Informativa per Primària a les 18:15


Halloween 2018 - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 03/11/2018

Halloween 2018

No hi ha millor manera que aprendre jugant. La tradició aglosaxona de Halloween, de l'anglès All Hallowe' Eve -vigília de Tots Sants-, també conegut com Nit de Bruixes o Nit de Vigília dels Difunts, s'ha consolidat els darrers anys. A Punt de Partida hem aprofitat aquesta celebració d'origen celta per practicar anglès de la forma més divertida.  


Bunyola, nova incorporació mallorquina - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 26/09/2018

Bunyola, nova incorporació mallorquina

El proper dimarts 20 de Novembre s'inicien els cursos d'anglès.
Encara hi ets a temps de formalitzar la teva matrícula!

 


5 raons per aprendre idiomes amb el mètode 'Punt de Partida' - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 19/09/2018

5 raons per aprendre idiomes amb el mètode 'Punt de Partida'

Avui dia som conscients que saber idiomes és una necessitat. Per viatjar, per progressar a la feina, i fins i tot, per la nostra vida social. Això tothom ho té més o menys clar, però a l’hora de parlar una llengua sovint ens trobem amb allò de... No, si l'entenc, [l’anglès, per exemple] però em falta vocabulari! ​. Doncs bé, aquests són els pilars del mètode 'Punt de Partida'!


Idiomes al costat de casa: busca el centre més proper - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 08/09/2018

Idiomes al costat de casa: busca el centre més proper

Avui dia el domini dels idiomes és imprescindible, gairebé una necessitat. Però trobar un centre proper, els horaris, el cost que suposa... A Punt de Partida apostem per una formació àgil i pràctica, i prop de casa. Treballem amb municipis que volen donar noves oportunitats a tots els seus veïns. Consulta els centres repartits per Catalunya i Balears


La Petra políglota - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 24/08/2018

La Petra políglota

Petra, a l’illa de Mallorca, se suma a l’oferta de Punt de Partida. En col·laboració amb l’Ajuntament d’aquesta localitat del  Pla de Mallorca, obrim l’Escola Municipal d’Idiomes aquest curs 2018-2019 amb anglès, francès i alemany per a totes les edats i tots els nivells. Des d'aquest octubre tothom té l’oportunitat d’aprendre idiomes amb dues classes per setmana. Concretament a l’Escola Juníper Serra de Petra


1-O: anglès, francès i alemany a Vallbona d’Anoia - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 20/07/2018

1-O: anglès, francès i alemany a Vallbona d’Anoia

Punt de Partida ha signat amb l’ajuntament de Vallbona d’Anoia un conveni de col·laboració per implantar una escola d’idiomes al municipi. Des d’aquest 1 d’octubre hi haurà classes d’anglès, francès i alemany. (A la foto, l'alcaldessa de Vallbona, Maribel Ferrer, i Joan Nebot, responsable de Punt de Partida)

Idiomes a Olèrdola: del Penedès al món - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 15/07/2018

Idiomes a Olèrdola: del Penedès al món

A pocs quilòmetres de Vilafranca del Penedès, la localitat d’Olèrdola (Alt Penedès) és una terra de vins, de llinatges nobiliaris i arrels històriques, de castells i esglésies, i de paisatges ben variats. Ara, amb vistes al futur, el municipi també tindrà la seva Escola d’Idiomes amb Punt de Partida.


Cabrera d'Anoia: idiomes a l'abast de tothom - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 10/07/2018

Cabrera d'Anoia: idiomes a l'abast de tothom

El municipi de Cabrera d'Anoia -amb poc menys de miler i mig d'habitants- ha decidit apostar clarament pel coneixement d'idiomes.
L'anomenada Cabrera d'Igualada fins el 2007 uneix esforços amb Punt de Partida per oferir cursos d'anglès, francès i alemany a partir de l'1 d'octubre.

1-O: desembarcament a les Balears - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 02/07/2018

1-O: desembarcament a les Balears

El proper mes d’octubre, Punt de Partida obrirà una escola municipal d’idiomes a Esporles (a la foto, una de les portes típiques de la localitat), a la zona de la serra de Tramuntana, a uns 15 km de Palma de Mallorca. Classes d’anglès, francès i alemany arran d'un acord amb l’ajuntament, que pretèn -en paraules de l’alcaldessa, Maria Ramon, “fomentar l’aprenentatge i garantir que els cursos siguin accessibles a tothom”.


La Bisbal del Penedès: una experiència d'èxit - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 30/06/2018

La Bisbal del Penedès: una experiència d'èxit

Molt més que vins, caves i oli novell. Els turistes que visiten aquest municipi del Baix Penedès de poc més de 3.000 habitants es troben amb una terra d’acollida que els rep amb un somriure i també amb nocions d’anglès i alemany. Si més no, alguns ja s’han animat a fer algun dels cursos intensius i dinàmics de conversa en aquests dos idiomes i a partir del curs vinent esperem que també en francès.

Afegeix al teu CV un curs d'anglès a l'estranger - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 02/05/2018

Afegeix al teu CV un curs d'anglès a l'estranger

Fer un curs d'anglès a l'estranger té molts avantatges, aprendre l'idioma la primera i fonamental, viure una experiència, conèixer món, fer contactes internacionals i molt probablement amb els mesos pots treballar a l'estranger.


Semestre a l'estranger - 10 avantatges de fer un curs de llarga durada - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 01/03/2018

Semestre a l'estranger - 10 avantatges de fer un curs de llarga durada

Vols aprendre anglès? T'agradaria millorar el teu nivell tant parlat com escrit? Llavors, passa un semestre a l'estranger i aconseguiràs per fi aprendre aquesta llengua!

6M a l'Estranger - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • En Aprendre
 • 02/01/2018

6M a l'Estranger

6 mesos a l'estranger, perquè el temps és la clau

Aprenem els nostres idiomes nadius amb temps i pràctica, una immersió a casa amb els nostres pares. Primer ho entenem tot, després ho vam parlar a tota hora i finalment, després d'anys a l'escola, ho aprenem a escriure i llegir.


4 ERRORS QUE COMETEM GAIREBÉ SEMPRE EN ANGLÈS - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • En Aprendre
 • 01/11/2017

4 ERRORS QUE COMETEM GAIREBÉ SEMPRE EN ANGLÈS

L'anglès s'aprèn i es millora estant en contacte les 24 hores del dia

Des de Punt de Partida us volem donar uns consells que us poden ser útils en utilitzar l'anglès. Són 4 errors que solem cometre i que hem detectat dels nostres estudiants.​


1 ANY A L'ESTRANGER? - PuntdePartida

1 ANY A L'ESTRANGER?

PER QUÈ MARXAR 1 ANY A FER UN CURS D'ANGLÈS A L'ESTRANGER?

1 ANY és la clau perquè el temps és el principal factor per dominar un idioma. Com més hores al dia, més dies, més mesos, més nivell tindràs. L'experiència ens diu que en un any tothom torna parlant anglès per sempre.


Guia per trobar feina a l'estranger - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 01/06/2017

Guia per trobar feina a l'estranger

Punt de Partida us presenta la nova Guía per trobar feina a l'estranger

Fes ara el teu curs d'Anglès a l'estranger i t'orientem per trobar pràctiques, feina i activitats que s'adequïn al teu futur professional.


Fira dels Idiomes a Lleó - PuntdePartida
 • De Punto de Partida
 • 25/01/2017

Fira dels Idiomes a Lleó

ESPACIO IDIOMA 2017 LEÓN

Punt de Partida a l'Espacio Idioma 2017 LeónAny acadèmic a l'estranger - Fes-te bilingüe - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 14/11/2016

Any acadèmic a l'estranger - Fes-te bilingüe

T'agradaria ser bilingüe? Si t'agrada l'anglès i t'animes a cursar un any acadèmic a l'estranger podràs aconseguir parlar correctament en anglès, com ho faria un nadiu.


Com preparar-se per fer un MBA a l'estranger - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 26/10/2016

Com preparar-se per fer un MBA a l'estranger


La importància de l'Anglès per el Doctor en física Ignasi Fina - PuntdePartida
 • De Dr. Ignasi Fina
 • 22/08/2016

La importància de l'Anglès per el Doctor en física Ignasi Fina

Els meus coneixements d'anglès, adquirits durant les meves estades de joventut a Anglaterra, em van ajudar a posicionar-me ràpidament en el meu lloc de treball. No només entre els meus companys, estrangers o no, sinó també amb col·laboradors d'altres països.


6 Avantatges de fer un màster a l'estranger - PuntdePartida

6 Avantatges de fer un màster a l'estranger

Realitzar un màster a l'estranger és una opció que et pots plantejar si ets un jove acabat de graduar o si ets un professional amb experiència i vols adquirir coneixements especialitzats.


Top 7 Els rumors sobre el GMAT® - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • En Aprendre
 • 13/07/2016

Top 7 Els rumors sobre el GMAT®

Top 7 Els rumors sobre el GMAT®

Part de la preparació per al GMAT és aprendre exactament a què t’enfrontaràs quan entris a la sala d'examen. Per desgràcia, el GMAT sembla estar envoltat de molts mites i conceptes erronis comuns. Els nostres estudiants també els escolten – estem aquí per aclarir-los!


Aprofita al màxim el teu Curs d'Anglès a l'Estranger. - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • 21/06/2016

Aprofita al màxim el teu Curs d'Anglès a l'Estranger.

Cursos d'Anglès a l'Estranger amb Punt de Partida

Tots sabem que és difícil desconnectar de la nostra llengua quan estem a l'estranger. Avui dia és fàcil mantenir el contacte amb família i amics, fins i tot podem seguir connectats a les webs que solem llegir, i seguir escoltant la música en la nostra llengua.
Abans un s'anava a l'estranger i amb sort trucava una vegada a la setmana des d'una cabina, i no s'assabentava de res del que els hi passava als seus amics ni al seu país.


Espacio Idioma 2016 León - PuntdePartida

Espacio Idioma 2016 León

Espacio Idioma 2016 León

Punt de Partida a l'Espacio Idioma 2016 León

"El Centre d'Informació Juvenil de l'Ajuntament de León, conscient de la importància de l'aprenentatge dels idiomes entre els joves i també a causa de l'augment de la desocupació, el qual està duent a part d'aquesta població jove en l'aprenentatge d'idiomes com una forma de augmentar la seva preparació a la recerca de treball i noves oportunitats, promou un any més l'ESPACIO IDIOMA. "


MÀSTER A L'ESTRANGER - PuntdePartida

MÀSTER A L'ESTRANGER

PERQUÈ FER EL TEU MÀSTER A L'ESTRANGER?

A Punt de Partida tenim el Màster o MBA que necessites.

Raons per les quals fer un Màster a l'estranger marca la diferència:


Selectivitat i curs d'anglès a l'estranger - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • En Aprendre
 • 16/05/2016

Selectivitat i curs d'anglès a l'estranger

S'acosta la Selectivitat... I DESPRÉS QUÈ?

Has pensat que faràs quan ja sàpigues quin futur Universitari t'espera? 
Has pensat que a qualsevol carrera et demanaran mínim el nivell First Certificate?
Has pensat la possibilitat de fer un GAP YEAR en cas que no entris allà on volies?


10 RAONS PER APRENDRE ANGLÈS A L’ESTRANGER - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • En Aprendre
 • 06/05/2016

10 RAONS PER APRENDRE ANGLÈS A L’ESTRANGER

Cada vegada són més els estudiants que trien estudiar un curs d’anglès a l’estranger amb Punt de Partida, sent els cursos a Anglaterra, Irlanda i els Estats Units els més sol·licitats pels joves.

Actualment vivim en una època en què els idiomes són un requisit indispensable per a obtenir una feina. A part de això, aprendre anglès també et donarà l’oportunitat de conèixer gent, viure noves experiències culturals i poder-te comunicar en un món globalitzat.


Aprèn anglès a Anglaterra - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • En Aprendre
 • 16/03/2016

Aprèn anglès a Anglaterra

Punt de Partida som una empresa amb més de 20 anys d’experiència en el sector dels idiomes i som Agents Oficials de Kaplan a Catalunya.

Creiem que la millor manera d’aprendre un idioma és anar al país on es parla. Està immers en la llengua que vols aprendre et facilita l’aprenentatge.


Cursos d’anglès a l’estranger – Kaplan - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • En Aprendre
 • 11/03/2016

Cursos d’anglès a l’estranger – Kaplan

Punt de Partida som Agents Oficials de Kaplan a Espanya.

Oferim cursos d’anglès a l’estranger per estudiants en edat escolar o universitària o per adults professionals.


Avui hem estat informant a Matadepera i a Manresa - PuntdePartida
 • De Punt de Partida
 • En Visites
 • 04/03/2016

Avui hem estat informant a Matadepera i a Manresa

Com molts ja sabreu

avui hem estat a Matadepera i a Manresa informant-vos sobre les diferents opcions que teniu per aprendre anglès a l’estranger.


Benvingut a un nou món! - PuntdePartida

Benvingut a un nou món!

El Punt De Partida és començar amb una aventura, una experiència, agafa les maletes i no ho pensis més, sense adonar-te et relacionaràs, coneixeràs a gent, llocs nous, i començaràs a riure, parlar i somiar en Anglès!Enrere

Entrades recents

Temes