Cambridge

Preparació per als exàmens de Cambridge – PET / FCE / CAE / CPE

Aquests programes preparen als estudiants per al Cambridge English: Preliminary (PET), First (FCE), Advanced (CAE) o el Proficiency (CPE). La preparació d'exàmens de Cambridge dona a l'estudiant una comprensió minuciosa i detallada de l'estructura dels exàmens de Cambridge i li ensenyen les millors estratègies per fer els exàmens. Els estudiants també practicaran l'anglès que necessiten per fer-ho bé. Les nostres classes ofereixen l'oportunitat de fer test de pràctica, aprendre les millors tècniques per sentir-se segur el dia de l'examen.

Cada setmana rebràs:

• 28 classes de preparació per a l'examen de Cambridge - Aquestes classes són enfocades a la preparació d'exàmens i cobriran totes les seccions del teu examen triat en detall i t'ensenyaran les habilitats verbals i estratègies per fer exàmens que es necessiten per tenir èxit. Les opcions específiques dependran de l'elecció de l'escola, però poden incloure gramàtica i vocabulari, habilitats integrades, escoltar i parlar, vocabulari i pronunciació o de lectura i escriptura.

• 7 sessions extres. Tindràs accés a les instal·lacions, els recursos, les activitats i eines que farem a les classes club. Instal·lacions i activitats varien d'una escola a una altra i tots els detalls te'ls donarem en el teu primer dia. Rebràs orientació i el seguiment regular dels teus professors i t'animarem a planificar i registrar el teu progrés i desenvolupar el teu aprenentatge independent.

Total: 21 hores de classe + 5,25 hores club per setmana

Les classes poden ser de matins o tardes. L'horari exacte dependrà de l'escola

Destinacions

Tots
|
Anglaterra
|
Escòcia
|
Estats Units
|
Canadà

Anglaterra

CANARY WHARF (+ 30 anys)

Canary Wharf, situat a l'est de Londres, és una zona coneguda per la seva activitat financera. Amb unes vistes fantàstiques de la ciutat i una animada cultura de parades i restaurants de menjar al carrer, gaudiràs de Londres en el seu millor moment.

LONDRES - GREENFORD

El campus de London Greenford és una instal·lació impressionant a l'oest de Londres, a prop de l'emblemàtic estadi de Wembley de Londres.
 

CAMBRIDGE

Estudia en el recés acadèmic d'una de les ciutats universitàries més grans i famoses del món. Cambridge, situada al costat del riu Cam, és tranquil·la i acollidora, ideal per anar en bicicleta; també ofereix gran quantitat de música en viu i espectacles teatrals. És un lloc ideal per gaudir d'un esmorzar en un típic pub britànic!

Escòcia

EDIMBURG

Dins de les muralles de la imponent capital d'Escòcia trobaràs

nombrosos festivals i tradicions antigues, a més d'una cultura cosmopolita i una reputació acadèmica excepcional. Més enllà dels murs estan les esplèndides muntanyes i el camp escocès, que es desdibuixa en la distància.

Estats Units

NOVA YORK - CENTRAL PARK

En aquest famós districte de Nova York trobareu els restaurants, galeries, discoteques i cafès més en voga de la Gran Poma. Destinació predilecte d'estudiants, compradors, artistes i amants de la moda, SoHo és conegut pel peculiar encant que desprèn durant el dia i per l'ambient nocturn.

Canadà

VANCOUVER

Considerat com un dels millors llocs del món per viure, Vancouver és una ciutat moderna i dinàmica que està situada enmig de les belles muntanyes de la Costa Nord. Gaudeix d'un característic i multicultural panorama gastronòmic i de la gran varietat d'activitats que ofereix, com esquí a l'hivern, i senderisme, vela i natació a l'estiu.

TORONTO

Aquesta bulliciosa ciutat en la qual es parlen més de 140 idiomes s'enorgulleix de ser "una de les ciutats amb més diversitat cultural de tot el planeta". A Toronto hi ha infinitat d'esdeveniments, restaurants, activitats d'oci i al·licients, inclòs el parc d'atraccions més gran de Canadà i la Torre CN, l'estructura independent més alta
d'Occident.

Guia per trobar feina a l'estranger

Descarrega la Guia