Destinacions

Tots
|
Malta
|
Anglaterra
|
Irlanda

Malta

CURS A MALTA 8 a 17 anys

El nostre campus de Malta es troba a la ciutat costanera de St Julian's, una ciutat costanera coneguda per les seves platges i opcions d'oci. Un dels països més segurs d'Europa, Malta és la llar d'un bon menjar, llocs històrics preciosos i innombrables coses per veure i fer.

Anglaterra

MANCHESTER FOOTBALL CAMP de 9 a 17 anys

Viu l'experiència de jugar com un jugador del Manchester City a les seves instal·lacions i, a més a més, millora el teu anglès!

BOURNEMOUTH - POOLE FOOTBALL CAMP d'11 a 17 anys

Campament de futbol a l'estiu a la ciutat anglesa de Bournemouth. Viu l'experiència com a un judador de futbol del Poole!

 

LONDRES de 13 a 17 anys

Londres és una de les ciutats més especials i visitades del món. Amb la seva espectacular arquitectura, els seus bonics parcs i els seus excel·lents museus i galeries, poques ciutats poden oferir tanta diversitat i tantes coses per veure i fer.

BATH de 12 a 17 anys

Bath, situada al cor de la vall del riu Avon, és una ciutat tan única i bonica que ha estat declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO. Famosa per la seva història i arquitectura romana i georgiana, Bath és una ciutat universitària petita però amb molta vida. Bath té de tot, des de botigues petites de moda fins acollidores cafeteries, parcs i jardins preciosos.

BOURNEMOUTH de 9 a 17

Amb els seus 11 km de platges daurades i aigües cristal·lines, l'animada i cosmopolita ciutat de Bournemouth ho té tot: una enorme varietat de botigues, restaurants i instal·lacions d'esbarjo, uns camps infinits, jardins de gran bellesa i esports nàutics per a tots els gustos. 

BRIGHTON de 10 a 17 anys

Viu en un autèntic internat britànic en una dinàmica ciutat costanera famosa a tot el món. Fundada el 1885 i recomanada per la Good Escoles Guide (guia de les millors escoles), Roedean és una de les escoles més prestigioses del Regne Unit. A més d'estar ben comunicada i d'oferir una ubicació privilegiada al costat de la costa i dins dels límits de la ciutat, és l'única escola del Regne Unit que es troba en un parc nacional. Un lloc idíl·lic per estudiar!

SALISBURY de 8 a 18 anys

Triada en 2015 la setena millor ciutat del món per visitar, Salisbury és un popular i animat nucli comercial rodejat d'un bonic paisatge rural. Disposa d'una catedral medieval, fantàstiques botigues i un mercat setmanal, així com amb una enorme varietat d'activitats culturals, esportives i socials. Agradable i acollidora, és el lloc perfecte per als joves estudiants

TORQUAY de 12 a 17 anys

Amb les seves prestigioses platges, les seves fantàstiques palmeres i el seu atractiu entorn rural, Torquay és la joia de la Riviera anglesa. És un lloc segur i agradable, famós per la seva animat port internacional i la seva espectacular bellesa natural. L'escola es troba en un preciós palauet amb vistes al mar, jardí i una terrassa en la qual els estudiants poden gaudir de l'agradable clima de Torquay.

Irlanda

DUBLIN de 12 a 17 anys

Irlanda és famosa per la seva hospitalitat i els irlandesos són naturalment càlids i amigables. Amb una població de 5 milions, on el 50% de la població té menys de 30 anys, és un dels països més joves d'Europa. El país té una rica herència cultural en música, art, poesia i dansa, i les ciutats estan repletes de coses per a veure i fer. La vida nocturna és mundialment famosa, però igualment atractiva és l'accessibilitat a l'aire lliure i la varietat d'activitats que van des del senderisme fins al ciclisme i des de la vela fins al ciclisme.