EL NOSTRE MÈTODE

 
Abans, saber anglès era un avantatge. Avui dia no saber-ne és un entrebanc. Ha deixat de ser una opció o una assignatura optativa. En un món global s’ha convertit en una necessitat. Per això a Punt de Partida ensenyem els idiomes d’una manera natural i espontània. No perseguim un aprovat. Aconseguim dominar una llengua per fer-la servir a la feina, a la vida social, viatjant arreu...

Punt de Partida tenim un mètode útil basat en la pràctica i participació. L’alumne és el protagonista i el professor n’és l’impulsor. Es qui t’empeny a aconseguir el teu objectiu.

ESCOLTAR. ENTENDRE. CONFIANÇA
 
Igual que els nens aprenen el seu idioma matern, hi ha un ordre natural. Per arrancar a parlar el primer pas és ESCOLTAR. Escoltant agafem CONFIANÇA. I com ho fem? A mida que ho vas ENTENENT.

La confiança és el millor factor motivador. Veure que entens el que escoltes: una paraula, una frase, una cançó, una pel·lícula, un bon llibre... Aquí, arrenca tot! Sense adonar-te comences a respondre preguntes, a explicar coses, a opinar...

EXÀMENS OFICIALS

Podràs preparar-te i examinar-te per obtenir una titulació internacional.

Logos_Trinity_i_Cambridge_junts.jpg

TOT EN VERSIÓ ORIGINAL

Punt de Partida proposa una exposició diària a l’idioma a través de diferents formats en versió original: cançons, vídeos, escenes, capítols de sèries... És un sistema accessible i assequible per a tothom, sense cost addicional. 

El professor fa de guia, proposa una opció per tal que es vagi veient des de casa, i paral·lelament es treballa el contingut a classe. L’alumne acaba per entendre-ho i es motiva per seguir millorant i integrant l’idioma a la seva vida diària.

Un mètode que s’adapta perfectament a totes les edats i nivells, fomenta la confiança i ens acosta a l’idioma, la seva cultura i les seves expressions.

 
Comprensió oral   LISTENING
Expressió oral  SPEAKING
Comprensió lectora  READING
Expressió escrita WRITING
 
Com a més les classes s’imparteixen 100% en l’idioma que s’està aprenent, això ens obliga a esforçar-nos. Quan no entenem alguna cosa que se’ns diu, és quan més despertem els sentits i ho absorbim tot.
Reserva plaça  Més informació