GMAT®/GRE®


Si vols accedir a un màster o doctorat als Estats Units, aquests són els exàmens que necessitaràs aprovar. Cada cop són més els estudiants que accedeixen a escoles de negocis o graus amb els programes GMAT®
 i GRE®


GRE® (22h setmanals)
El teu curs constarà de una combinació de classes presencials, simulacions per ordinador d'estudi estructurat i components lectius per hores que t'ajudaran a obtenir la millor puntuació per optar a un títol de màster o doctorat als Estats Units

GMAT® (22h setmanals)
Si vols aconseguir una plaça en un curs de MBA als Estats Units, aquesta és la teva gran oportunitat per aconseguir-ho. El nostre curs GMAT® combina classes presencials, simulacions per ordinador d'estudi estructurat i components lectius per hores.

 

Destinacions

Tots
|
Estats Units

Estats Units

NOVA YORK - CENTRAL PARK

En aquest famós districte de Nova York trobareu els restaurants, galeries, discoteques i cafès més en voga de la Gran Poma. Destinació predilecte d'estudiants, compradors, artistes i amants de la moda, SoHo és conegut pel peculiar encant que desprèn durant el dia i per l'ambient nocturn.

CHICAGO

Observa el teu reflex en la peculiar escultura de la "mongeta" mentre vas coneixent el bressol del primer gratacel del món i l'arquitectura avantguardista de Frank Lloyd Wright. Podràs visitar clubs de jazz, passejar al costat del llac Michigan i conèixer a alguns dels més fervents aficionats a l'esport dels EUA; i a la vegada tindràs una cosa nova per menjar, veure i fer cada dia.

SEATTLE

Als peus de la imponent Space Needle (agulla espacial), construïda per a l'Exposició Internacional de 1962, podràs gaudir de l'animat panorama musical de la ciutat en la qual van sorgir Jimi Hendrix i Kurt Cobain. Submergeix-te en l'ambient dels bulliciosos cafès o, si ets un apassionat de les activitats a l'aire lliure, visita les muntanyes Cascade per practicar esquí, senderisme o ràfting en aigües braves.

BERKELEY - SAN FRANCISCO

En aquesta escola podràs gaudir dels concerts i conferències de Berkeley, el verd campus de la Universitat de Califòrnia, fer senderisme pels bonics turons dels voltants o anar fins al mateix cor de San Francisco en 30 minuts de metro.

LOS ÁNGELES - BEVERLY HILLS

L'escola està a Westwood a prop de Hollywood, Beverly Hills i les zones amb major encant de Los Angeles, i just al costat del campus de la Universitat de Califòrnia Los Angeles, on estaràs amb estudiants de tot el món.

Guia per trobar feina a l'estranger

Descarrega la Guia