Centres d’Idiomes
Cursos d’Idiomes a l’Estranger
Any escolar i Trimestres a l’Estranger

Reserva la teva plaça

Notícies i esdeveniments

SORTEIG CURS D'ANGLÈS A UK

Vols guanyar un curs a l'estranger de dues setmanes? Continua llegint...

ANGLÈS ARREU DEL MÓN

L’anglès és l’idioma internacional, l’idioma dels negocis i de la comunicació universal. És per això que el seu aprenentatge és crucial per poder desenvolupar-te al món.

NOU ANY=NOU REPTE PER APRENDRE ANGLÈS

Inicia el 2023 aprenent una nova llengua i on millor que amb nosaltres? Continua llegint!

COM FUNCIONA PUNT DE PARTIDA? PREPARACIÓ D’EXAMENS OFICIALS I AVALUACIÓ CONTÍNUA A L’ACADÈMIA

Punt de Partida és més que una acadèmia de formació d’idiomes, també som centre examinador d’exàmens Trinity i Cambridge.
 

Apunta't als nostres Centres d'Idiomes, tenim escoles a diferents comarques de Catalunya i les Illes Balears. Hem creat programes que s'adapten a les necessitats de la gent. Facilitem l'assoliment dels seus objectius, ja siguin l'aprenentatge en sí de l'idioma o la necessitat d'obtenir un nivell determinats amb un certificat oficial per tal de poder millorar una realitat laboral i accedir a més llocs de treball.

Viatja a l'estranger i prepara’t per parlar l'anglès per sempre, millora el teu nivell per la feina o preparat per a un examen! Tria el teu curs a mida. A l'estiu, o començant qualsevol dilluns de l'any, Semestres o Gap Year, estades a l'estranger per a joves, universitaris i adults professionals.