Enrere

MASTER OF INTERNATIONAL BUSINESS

Obtenir una perspectiva global de les finances, màrqueting, operacions, economia i estratègia amb el nostre programa de Màster en Negocis Internacionals.

Transformar la manera de pensar, i la carrera.

El món està canviant, però la majoria de les escoles de negocis no ho fan. Nosaltres som diferents, aprenent de la pràctica, dotem als alumnes dels instints d'un empresari, una visió que traspassa fronteres, i un desig de desafiar l'status quo.

Sobre la base del nostre guardonat programa d'estudis de MBA, el programa de Màster en Negocis Internacionals permetrà desenvolupar una comprensió profunda dels conceptes fonamentals dels negocis globals. Un programa molt flexible amb l'opció d'adaptar els objectius individuals i professionals, que ofereix sis especialitats per triar-màrqueting, finances, esperit empresarial, gestió de projectes, empresa familiar, i anàlisi de negocis.

Obtenir una perspectiva mundial única

Per a la generació global, la nova manera d'aprendre sobre el món és experimentar-ho. Només nosaltres permetem submergir-se en fins a tres de les ciutats més influents del món, incloent-hi San Francisco, Boston, Londres, Dubai, Xangai i Nova York on tenim els nostres Campus.

Practicar un nou pensament empresarial

No es pot aprendre negocis assegut en una aula. El  nostre pla d'estudis únic ensenya la teoria i dóna l'oportunitat d'aplicar l'aprenentatge en el món real. Posem en pràctica la teoria mitjançant la resolució de problemes reals de les empreses. El nostre programa de lideratge està preparat amb consultes a 100 dels principals CEO de tot el món, i els nostres professors tenen experiència comercial en el món real.

Resultats

Augment del salari, un canvi de carrera, o l'obtenció de coneixement per iniciar una aplicació a una companyia, poden ser part de les raons per a l'obtenció d'un títol de màster. Però volem estar segurs que la inversió val la pena.
Resultats obtinguts pels màsters del 2015:
99% dels graduats ha canviat de país, d'indústria o d'ubicació
86% troba feina abans de 3 mesos
$55.500 USD és la mitja salarial a partir de graduar-se

A LA TEVA MIDA

- Allotjament: t'oferim possibilitat de casa amfitriona, residència d'estudiants, apartament, individual o doble ...
- Assegurances, trasllats, classes particulars, ubicació universitària...

CONSULTA'N ELS PREUS!

Contacta'ns

Preus

Preus del programa en moneda local*
Boston  USD 43,250
San Francisco  USD 45,000
London  GBP 31,200
Dubai  AED 158,500
*No inclou taxa de sol·licitud de 150 dòlars


Campus 

SAN FRANCISCO, BOSTON, LONDRES, DUBAI, XANGAI I NOVA YORK

Ajuts i Beques

Estan dissenyades per ajudar-nos a trobar el millor talent global i promoure la diversitat a l'aula. El nostre criteri d'elegibilitat cobreix una àmplia gamma d'indústries, sectors i nacionalitats 

* Matrícula  UK 190£, IR 200€, USA 250$,              
CAN 250CAD, AUS 300AUD, NZL 300NZD, MLT 200€

Enrere